Heeft u vragen over allergenen? Neem gerust telefonisch contact met ons op

Proef het verschil bij Pitlo Uw Slager

U kunt bij ons terecht voor heerlijke specialiteiten is en culinaire onderscheidende producten, waar ook nog het dier en welzijn de aandacht krijgt. Zo hebben we de keuze gemaakt om met het Limburgs varken (LIVAR), regionaal rundsvlees en kip met een verhaal te werken, dit geeft onderscheid binnen het vleesconcept.

Samen met onze medewerkers staan we 6 dagen van de week voor u klaar, om u te voorzien van vakmanschap, advies en ‘n lekker stukje vlees.

Kiest u bewust & voor smaak? Kies voor Boerderijkip!

De Boerderijkip groeit op in een ruime omgeving, waar ze naar hartenlust kan rondlopen. Dagelijks krijgt ze gezonde voeding die voor 100% plantaardig is en voor 70% bestaat uit graan. De Boerderijkip kan langzaam opgroeien bij een normaal dag– en nachtritme en krijgt geen onnodige medicijnen toegediend. Dit resulteert in een vitale, sterke en gezonde kip en dat proeft u!

3 garanties voor een verantwoorde smaak:
1. (H)eerlijke Hollandse Scharrelkip
2. Kippen scharrelen in overdekte vrije uitloop
3. Ambachtelijke smaak, dankzij beter leven & vakmanschap

Varkensvlees

Livarvlees is ambachtelijk, eerlijk en natuurlijk van smaak. De succesformule is het unieke samenspel van de beste lokale granen, unieke rassen en de bijzondere leefwijze van de varkens. Het scharrelen in een weelde van ruimte maakt Livarvlees tot een echt kwaliteitsproduct. 

Het vlees is rijper en doorregen met vet, een echte smaakdrager die het Livarvlees een sterke en authentieke smaak geeft. Bovendien verliest het in tegenstelling tot normaal varkensvlees nauwelijks gewicht bij de bereiding. Hierdoor blijft ons vlees zeer mals en sappig.